VI SÖKER SNICKARE & UNDERENTREPRENÖRER I STOCKHOLM


Är du snickare och söker ett nytt roligt jobb i Stockholm? Eller är ni en underentreprenör som letar efter nya samarbeten? SveBygg Totalentreprenad är ett byggföretag från Åkersberga som letar efter nya medarbetare som vill hjälpa oss expandera i Stockholmsregionen. Företagets arbetsområden är framförallt totalentreprenader inom alla vanligt förekommande tjänster i branschen: Bygg & renovering, nyproduktion & tillbyggnation i hela Stor-Stockholm.

Är du en social och positiv snickare som har erfarenhet inom byggbranschen och tycker om utmaningar? I så fall sök arbete hos SveBygg Totalentreprenad! Är ni en byggfirma som letar efter nya samarbetspartners? Kontakta oss!

KRAV & KVALIFIKATIONER 


  • Är utbildad som snickare/träarbetare eller motsvarade yrkesbevis.
  • Gärna med arbetserfarenhet.
  • Kan samarbeta väl i team.
  • Du är noggrann, ordningsam & håller tider.
  • Körkort B är meriterande.
  • Du gillar att prata med kunder då du är vårt ansikte utåt. 

ARBETSBESKRIVNING: SNICKARE


Företaget arbetar med alla slags byggentreprenader, så som nyproduktion & renovering. Därav kommer din arbetsplats vara varierande. Bland annat kommer du arbeta med; husbyggnationer, ROT-projekt och snickeri vid bl.a. kommersiella lokaler, kontor och privata bostäder. Vi ser därför helst att du är villig att göra arbeten utanför din huvudgren och kan hoppa in flera olika uppdrag så som anläggning och liknande. 

ÄR NI VÅR NÄSTA SAMARBETSPARTNER?


SveBygg Totalentreprenad söker alltid efter nya underentreprenör som vill samarbeta med oss i pågående och kommande bygg & anläggningsprojekt i Stockholm. Just nu är vi på jakt efter kompetenta och engagerade underentreprenörer för vår växande verksamhet. Vi ser helst att vi kan skapa ett avtal där vi fastställer vilken timpenning som gäller och er spetskompetens. 

Om du är en snickare eller byggare som letar efter nya uppdrag så välkomnar vi att ni kontaktar oss. 

OM SVEBYGG TOTALENTREPRENAD


SveBygg Totalentreprenad är företag med bas i Åkersberga och som drivs av yrkesstolthet och ansvarstagande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa i din karriär och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Våra erfarna & professionella medarbetarepersonal och personal är vår största styrka. 

HUR SÖKER DU TJÄNSTEN ELLER KONTAKTAR OSS?


Ansök till oss genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan. Ni kan även mejla oss direkt på: info@svebyggelektriska.nu

Arbetsintervjuer sker löpande, så tveka inte på att höra av er!


.

 

KONTAKTA SVEBYGG ELEKTRISKA IDAG

Vi hör av oss inom kort

CV eller personligt brev

Personligt brev eller övrigt

Läs vår integritetspolicy här


Tel: 08-39 39 99
Org.nr: 556896-1345

info@svebyggelektriska.nu
SveBygg Elektriska

Stationsvägen 39
184 50 Åkersberga


.