VI SÖKER ELEKTRIKER & UNDERENTREPRENÖRER I STOCKHOLM


Är du en elektriker som letar efter nya uppdrag i Stockholm? Eller är ni en elfirma som letar efter nya samarbeten? SveBygg Totalentreprenad är ett byggföretag från Åkersberga som letar efter nya medarbetare som vill hjälpa oss expandera i Stockholmsregionen. Företagets arbetsområden är framförallt totalentreprenader inom alla vanligt förekommande tjänster i branschen: Bygg & renovering, nyproduktion & tillbyggnation i hela Stor-Stockholm.

Är du en trygg en positiv elektriker som gillar varierande projekt och tycker om utmaningar? I så fall sök arbete hos SveBygg Totalentreprenad! Är ni ett elföretag som letar efter nya samarbetspartners? Kontakta oss!

KRAV & KVALIFIKATIONER 


 • Är utbildad som elektriker eller motsvarade yrkesbevis.
 • Du har B-auktorisation inom elinstallationer
 • Gärna med arbetserfarenhet.
 • Kan samarbeta väl i team.
 • Du är noggrann, ordningsam & håller tider.
 • Körkort B är meriterande.
 • Du gillar att prata med kunder då du är vårt ansikte utåt. 

ARBETSBESKRIVNING: ELEKTRIKER


Företaget arbetar med alla slags byggentreprenader, så som nyproduktion & renovering. Därav kommer din arbetsplats vara varierande. Bland annat kommer du arbeta med; Elprojekt, elinstallationer, el-service, energibesparingar, ljussättning & felsökningar vid husbyggnationer, ROT-projekt och elinstallationer vid bl.a. kommersiella lokaler, kontor och privata bostäder. 

ÄR NI VÅR NÄSTA SAMARBETSPARTNER?


SveBygg Totalentreprenad söker alltid efter nya underentreprenör som vill samarbeta med oss i pågående och kommande bygg & anläggningsprojekt i Stockholm. Just nu är vi på jakt efter kompetenta och engagerade underentreprenörer för vår växande verksamhet. Vi ser helst att vi kan skapa ett avtal där vi fastställer vilken timpenning som gäller och er spetskompetens. 

Om du är en elektriker eller elfirma som letar efter nya uppdrag så välkomnar vi att ni kontaktar oss. 

OM SVEBYGG TOTALENTREPRENAD


SveBygg Totalentreprenad är företag med bas i Åkersberga och som drivs av yrkesstolthet och ansvarstagande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa i din karriär och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Våra erfarna & professionella medarbetarepersonal och personal är vår största styrka. 

HUR SÖKER DU TJÄNSTEN ELLER KONTAKTAR OSS?


Ansök till oss genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan. Ni kan även mejla oss direkt på: info@svebyggelektriska.nu

Arbetsintervjuer sker löpande, så tveka inte på att höra av er!


.

 

KONTAKTA SVEBYGG ELEKTRISKA IDAG

Vi hör av oss inom kort

  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt

  Läs vår integritetspolicy här


  Tel: 08-39 39 99
  Org.nr: 556896-1345

  info@svebyggelektriska.nu
  SveBygg Elektriska

  Stationsvägen 39
  184 50 Åkersberga


  .